top of page

Inperken coronavirus: Afspraken voor gebruikers van wijkwerken

Ben je een gebruiker van wijkwerken? Via deze weg willen we je graag informeren over de belangrijkste richtlijnen voor de volgende periode, waarin extra maatregelen worden genomen door de overheid voor het inperken van het coronavirus.Extra afspraken die je als gebruiker van wijk-werken best kan opvolgen:


· Gelieve de Wijkwerker, die bij je langs komt, te voorzien van de nodige preventiematerialen (bv. handzeep) om het risico op ziekte tegen te gaan. Verder vragen wij aan je om afstand te bewaren en contact (bv. handen geven) te vermijden.


· Je kan als gebruiker te allen tijde beslissen dat er (tijdelijk) geen wijkwerkactiviteiten kunnen doorgaan omwille van het virus. Gelieve de consulent Wijkwerken hiervan zo snel als mogelijk telefonisch op de hoogte te brengen.


· Wijkwerkers, die ziek worden, werden gevraagd dit te melden. In dat geval word je, als gebruiker, ook onmiddellijk op de hoogte gebracht door één van onze consulenten.


· Indien jij ziek wordt, willen wij je vragen om dit ook te melden aan de consulent Wijkwerken. In onderling overleg wordt er dan bekeken of de wijkwerkactiviteit al dan niet tijdelijk wordt opgeschort.De consulenten Wijkwerken blijven aan het werk, maar we vragen je om hen te telefoneren of te mailen met je vragen. Je kan ons bereiken op:


Suzy Van Rooy - 0499 92 36 33 – suzy.vdab@stadsregioturnhout.be

Maandag tot donderdag van 9.00 – 16.00 uur

Beerse


Ann De Coster – 0496 27 24 49 – ann.decoster@stadsregioturnhout.be

Maandag tot donderdag van 9.00 – 12.00 uur

Turnhout en Vosselaar


Magda De Proost – 0471 48 09 85 – magda.vdab@stadsregioturnhout.be

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 9.00 – 16.00 uur

Turnhout en Oud-Turnhout


Iris Verellen – 0474 24 50 15 – iris.verellen@stadsregioturnhout.be

Maandag tot vrijdag van 9.00 – 16.00

Coördinator Wijkwerken


Meer informatie vind je op: https://www.vdab.be/coronacrisis


Een goede gezondheid gewenst,


Team Wijkwerken Stadsregio Turnhout.

Comments


bottom of page