top of page

Succes gewenst aan de kandidaat-ondernemers van het Starterslabo

Na vier interessante workshops in het Starterslabo te Turnhout, werd vandaag de vijfde en laatste workshop gegeven. Het Starterslabo begeleidt, in samenwerking met Stadsregio Turnhout, mensen om hun ondernemersdroom waar te maken via coaching, training en persoonlijke ontwikkeling.

In het Starterslabo worden beginnende ondernemers begeleidt om in een gestructureerd en veilig kader hun eigen project uit te werken en te testen op de markt. De doelstelling is dat ze op het einde van het traject bekijken of het haalbaar is om een eigen volwaardig inkomen te genereren uit een economisch duurzame en zelfstandige activiteit. Er gaat daarbij bijzondere aandacht naar niet-werkende werkzoekenden en mensen die een grote afstand tot ondernemerschap ervaren.


De kandidaat-ondernemers voor dit Starterslabo waren onder andere:

Epicurios:

Epicurios is een Concept store voor levensgenieters die van de betere alcoholische en niet-alcoholische drankjes en bijpassende snacks houden.

MG+

Bedrijfsadvies, coaching en interim-management.

www.mgplus.be (nog niet operationeel)

De Lommerte:

Dagbesteding voor jongeren en volwassenen met een zorgvraag.


We wensen hen superveel succes met hun onderneming.


Begint het ook bij jou te kriebelen? Wil je gaan ondernemen, maar weet je niet goed hoe je dit kan aanpakken? Vanaf 23 maart 2020 start er een LABO-traject. Voor meer informatie contacteer jef.vanbavel@starterslabo.be of surf naar www.starterslabo.be.

Comments


bottom of page