ZORGELOOS VERHUREN - INFOAVOND

Infoavond ‘Zorgeloos Verhuren’ 14 mei 2020

 

De gemeenten van de stadsregio (Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar) vinden het belangrijk dat bestaande huurwoningen verhuurd kunnen worden en steunen de eigenaars graag bij het verhuren van hun woning.

Er wordt in de toekomst heel wat verwacht van eigenaar-verhuurders.  Met alle nieuwe regels is het niet altijd eenvoudig om door de bomen het bos te zien. Wonen Stadsregio Turnhout geeft duidelijkheid tijdens de infoavond ‘Zorgeloos verhuren’ op donderdag 14 mei 2020.


Op de infoavond – voor iedereen die een woning verhuurt of overweegt dat te doen – zijn verschillende sprekers aanwezig. Zij informeren, begeleiden en ondersteunen je bij het verhuren van je woning.


Wat mag je verwachten?


De Verenigde Eigenaars informeert over de regels die van toepassing zijn op mede-eigendom (zoals opdrachten en verplichtingen vereniging van mede-eigenaars, rol en taken syndicus, werkzaamheden …) en hun dienstverlening.

 

Wonen Stadsregio Turnhout vertelt meer over de normen van woningkwaliteit en het conformiteitsattest (dat verplicht is in Turnhout).

Praktische info

  • Wanneer? Donderdag 14 mei 2020 – 19.30 uur

  • Waar? Aula op de eerste verdieping van Europeion – Campus Blairon – 2300 Turnhout

  • Gratis toegang


 

Verdere vragen?
 

Logo Stadsregio Turnhout_edited.png

SAMEN MAKEN WE DE STADSREGIO

CAMPUS BLAIRON 720
B-2300 TURNHOUT

CONTACTEER ONS NU

INFO@STADSREGIOTURNHOUT.BE

PRIVACYVERKLARING & COOKIEBELEID