ZORGELOOS VERHUREN - WEBINAR

Webinar ‘Zorgeloos Verhuren’ 15 oktober 2020

 

De gemeenten van de stadsregio (Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar) vinden het belangrijk dat bestaande huurwoningen verhuurd kunnen worden en steunen de eigenaars graag bij het verhuren van hun woning.

Er wordt in de toekomst heel wat verwacht van eigenaar-verhuurders.  Met alle nieuwe regels is het niet altijd eenvoudig om door de bomen het bos te zien. Wonen Stadsregio Turnhout geeft duidelijkheid tijdens de webinar ‘Zorgeloos verhuren’ op donderdag 15 oktober 2020. 

Verhuur je een woning/appartement of overweeg je om dat te doen? Schrijf je dan zeker in voor deze interessante webinar! 


Wat mag je verwachten?

 

Verenigde Eigenaars

Verhuur je een appartement in mede-eigendom of ben je dit van plan? Heb je hier vragen over? Wat is de rol van de syndicus? Verenigde Eigenaars informeert en beantwoordt de meest gestelde vragen over verhuren in mede-eigendom.

Wonen Stadsregio Turnhout

Wonen Stadsregio Turnhout vertelt meer over de normen van woningkwaliteit en het conformiteitsattest (dat verplicht is in Turnhout).

Samenlevingsopbouw Antwerpen

Verhuur je een woning/appartement in Turnhout en kan je hulp gebruiken bij het uitvoeren van renovatiewerken? Goed Plan begeleidt jou en coördineert de werken tot de huurwoning voldoet aan de eisen van een conformiteitsattest

Praktische info

  • Wanneer? Donderdag 15 oktober 2020 – 19.30 uur

  • Het webinar is gratis maar inschrijven is verplicht. Stuur een mail met vraag tot deelname naar katleen.bols@stadsregioturnhout.be. Je krijgt nadien een link om deel te nemen aan het webinar.


 

Verdere vragen?
 

Logo Stadsregio Turnhout_edited.png

SAMEN MAKEN WE DE STADSREGIO

CAMPUS BLAIRON 720
B-2300 TURNHOUT

CONTACTEER ONS NU

INFO@STADSREGIOTURNHOUT.BE

PRIVACYVERKLARING & COOKIEBELEID
 

  • LinkedIn Social Icon