top of page

Woensdag 11 mei - Mantelzorgcafé De Sandwich generatie

Voel jij je soms ook letterlijk "gesandwiched" tussen de "oudere" en de "jongere" generatie? Hoe moet je omgaan met de verschillende verwachtingen, tegenstrijdige gevoelens en je eigen behoeften?


Erna Claes (doctor in de psychologie, gespecialiseerd in gezondheidspsychologie en cognitieve gedragswetenschappen) helpt je tijdens dit mantelzorgcafé daarin bewuste keuzes te maken.


Welkom op woensdag 11 mei vanaf 19u in zaal Foelie van het lokaal dienstencentrum (LDC) De Schoor (Schorvoortstraat 53, 2300 Turnhout). De spreker start om 19u30 en het einde is voorzien rond 21u.

Praktische info: - Woensdag 11 mei 2022

- 19u00 ontvangst - 19u30 start mantelzorgcafé

- Zaal Foelie (LDC De Schoor, schorvoorstraat 53, 2300 Turnhout)


Mantelzorgcafé “De Vier Wegen” is een ontmoetingsplek waar personen die zorgen voor een ouder, partner, kind, buur, … terecht kunnen voor een luisterend oor en een deugddoende babbel. De vier wegen is een samenwerking tussen de gemeenten van stadsregio Turnhout: Beerse, Turnhout, Oud-Turnhout en Vosselaar. Elke gemeente bespreekt om beurten een ander thema.

Het volledige programma van de Mantelzorgcafés in de de vier gemeenten van stadsregio Turnhout vind je op www.mantelzorghub.be.


Comments


bottom of page