top of page

5 mei - participatieavond fietsostrade in Beerse

Werk jij mee aan een aangename vlotte fietsostrade langs het kanaal in Beerse? Neem dan op 5 mei deel aan de participatieavond!

Het eerste participatiemoment op 3 februari gaf ons een betere kijk op de inzichten en ideeën van inwoners over de aanleg van een fietsostrade langs het kanaal in Beerse. Alle input is nu verwerkt. We zoeken naar het beste tracé voor de fietssnelweg: is dat op de noordoever of op de zuidoever, of een combinatie van de twee? Helemaal langs het kanaal of moet hier plaatselijk van afgeweken worden? En zo ja, waar kan dat dan? Vandaag liggen er drie mogelijke routes klaar. Elk met zijn voor- en nadelen. Die gaan we nu samen met jou verder in kaart brengen. Vervolgens gaan we op basis van jouw ideeën en suggesties samen met de bevoegde overheden verder aan de slag om het beste tracé te kiezen.


Kom op 5 mei om 19.30u naar de tweede participatieavond in het Lokaal Dienstencentrum (Boudewijnlaan 10) en werk mee aan het beste tracé voor de fietssnelweg langs het kanaal. Inschrijven kan via deze link tot en met volgende week woensdag!


Vragen? Contacteer onze dienst mobiliteit per mail naar mobiliteit@beerse.be of telefonisch op het nummer 014 62 25 87.


Dit plan is een samenwerking tussen lokaal bestuur Beerse en Stadsregio Turnhout, samen met haar bedrijven, bewoners en buurgemeenten, de provincie Antwerpen en de Vlaamse overheid. Jouw input is erg belangrijk om de juiste beslissingen te kunnen maken en wordt gewaardeerd. Alvast bedankt.

Comments


bottom of page