top of page

Webinar - Zorgeloos verhuren


Verhuur jij een woning of appartement in Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout of Vosselaar? Of overweeg je om op termijn een woning of appartement te verhuren in één van deze vier gemeenten? Dan is de webinar ‘Zorgeloos verhuren’ iets voor jou!


Er wordt veel verwacht van eigenaar-verhuurders en met alle nieuwe regels is het niet altijd eenvoudig om door de bomen het bos te zien.


Wonen Stadsregio Turnhout geeft daarom graag meer duidelijkheid tijdens de webinar ‘Zorgeloos verhuren’ die doorgaat op donderdag 15 oktober 2020 om 19.30 uur.


Programma

Verenigde Eigenaars

Verhuur je een appartement in mede-eigendom of ben je dit van plan? Heb je hier vragen over? Wat is de rol van de syndicus? Verenigde Eigenaars informeert en beantwoordt de meest gestelde vragen over verhuren in mede-eigendom.

Wonen Stadsregio Turnhout

Wonen Stadsregio Turnhout vertelt meer over de normen van woningkwaliteit en het conformiteitsattest (dat verplicht is in Turnhout).

Samenlevingsopbouw Antwerpen

Verhuur je een woning of appartement in Turnhout en kan je hulp gebruiken bij het uitvoeren van renovatiewerken? Goed Plan begeleidt jou en coördineert de werken tot de huurwoning voldoet aan de eisen van een conformiteitsattest

Praktische info

​· Wanneer? Donderdag 15 oktober 2020 – 19.30 uur.

· Voor wie? Verhuurders of kandidaat-verhuurders die een woning of appartement willen verhuren in Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout of Vosselaar.

· Locatie? De webinar verloopt online. Je kan dus thuis deelnemen aan deze webinar (je zal hiervoor tijdig een link ontvangen).

· Gratis, maar verplicht vooraf inschrijven: mail je vraag tot deelname naar katleen.bols@stadsregioturnhout.be.

bottom of page