top of page

Starterslabo in coronatijdperk

Dit voorjaar startte een nieuwe reeks workshops van het Starterslabo in Turnhout. Omwille van de corona-maatregelen wordt de reeks sinds 20 april volledig online georganiseerd. Maar liefst 14 kandidaat-ondernemers staan te popelen om hun zaak op te starten. De startende zaken zijn divers: koffiebranderij, fotografie, tattooshop, webdevelopment, keramiek, illustrator, coaching,… .

Starterslabo begeleidt, in samenwerking met Stadsregio Turnhout, mensen om hun ondernemersdroom waar te maken via coaching, training en persoonlijke ontwikkeling. De doelstelling in het Starterslabo is de haalbaarheid te onderzoeken om uit een economisch duurzame en zelfstandige activiteit, een eigen volwaardig inkomen te genereren. Er gaat daarbij bijzondere aandacht naar niet-werkende werkzoekenden en mensen die een grote afstand tot ondernemerschap ervaren.


De beginnende ondernemers nemen wekelijks deel aan de online workshops van het Starterslabo. Zo krijgen ze de kans om in een gestructureerd en veilig kader hun eigen project uit te werken en te testen op de markt. Het is de eerste keer voor het Starterslabo in Turnhout dat de groep van kandidaat-ondernemers elkaar nog nooit in het echt heeft ontmoet. En toch blijkt het een succes. De groepsdynamiek is, ondanks het volledige online werken, goed voelbaar.


Hopelijk kunnen de startende ondernemers elkaar toch snel in het echt ontmoeten in Turnhout. We wensen hen alvast veel succes met het waarmaken van hun ondernemingsdroom.Begint het ook bij jou te kriebelen?

Wil je gaan ondernemen, maar weet je niet goed hoe je dit kan aanpakken? Voor meer informatie contacteer jef.vanbavel@starterslabo.be of surf naar www.starterslabo.be.

Comments


bottom of page