Innovatiecoach horeca

Op ronde langs lekkere plekjes in de Stadsregio

Deze reportage neemt u mee langs enkele heerlijke toeristische plekjes die onze stadregio Turnhout rijk is. Trek er eens op uit deze zomer om elk van deze "Lekkere Plekjes" in de vier gemeenten te ontdekken, samen met de streekproducten die je er kan proeven. Enkele bijzondere horeca-ambassadeurs uit Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar maken ons wegwijs, omdat zij als de besten weten wat lekker is. De koks gingen aan de slag met al dat streeklekkers en delen hun recept. 

Klik op de foto's voor de recepten en voor meer toeristische informatie.

 

Nian

Nick Nuyts van Nian

De Epelaar in Beerse

Broosend Hof

Koen en Sandra van Broosend Hof

Appel-picknickplaats in Oud-Turnhout

Savoury

Kris Lauryssen van Savoury

Stoktse Heide in Turnhout

De Farmasie

Herman Renders van De Farmasie 

Adriaen Ghyspad in Vosselaar

  

 

Ga deze zomer zeker eens gluren bij de buren. Op reis gaan in eigen streek is heel verrassend! Er zijn nog meer lekkere plekjes te ontdekken en er is ook  heel wat streeklekkers te proeven bij de lokale horeca.

Smaakt Lokaal

De smaak te pakken?

Volg dan zeker onze facebookpagina Smaaktlokaal met meer smaakvolle lokale initiatieven!

 

"Lekkere Plekjes" kadert binnen het project 'Innovatiecoach Horeca' dat wordt uitgevoerd met steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen. De doelstelling van dit project is om in een periode van drie jaar 50 trajecten met horeca-ondernemers in Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar uit te werken, waarbij er ingezet wordt op streekidentiteit, toerisme en horeca en hoe deze elkaar kunnen versterken.

 

Met steun van:

 

Agentschap innoveren en ondernemen

 

Contact?

Leen Driesen
Innovatiecoach Horeca – Stadsregio Turnhout
leen.driesen@turnhout.be
014 44 33 37