EIGENAAR

Het Loket Wonen&Energie ondersteunt jou als eigenaar bij allerhande vragen. Lees hieronder meer over de diensten en producten. Wil je meer info? Je kan een afspraak maken op het nummer 014 44 33 95 of via mail wonen@stadsregioturnhout.beVanaf 1 juli zijn we telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08.30u tot 12.30u en maandagnamiddag van 13.30u tot 16.00u.

Energielening

De energielening is een renteloze lening voor personen met een bescheiden inkomen en bedraagt maximaal 15.000 euro. Ook verenigingen kunnen in aanmerking komen voor deze lening.

De energielening+ is er voor personen die via een erfenis of schenking een woning hebben verworven vanaf 2021. Deze renteloze lening bedraagt maximaal 60.000 euro.

 

Check deze pagina voor meer informatie.

Premies van de netbeheerder

Er zijn een hele hoop premies te verkrijgen voor het energiezuiniger maken van je woning: isolatie, nieuw glas, warmtepomp, zonnepanelen… Op deze website kan je meer lezen.

Renovatiepremie

De Vlaamse renovatiepremie is voor grotere werken in je woning: nieuw dak, nieuwe ramen en deuren, grote ruwbouwwerken… . 

Aanpassingspremie

De aanpassingspremie is een premie voor 65-plussers die hun woning willen aanpassen aan de noden van het ouder worden. Hier kan je er meer over informatie over vinden.

Energieverbruik

Algemene vragen over het energieverbruik en/of de energiefactuur.

Leegstand

De gemeenten van de stadsregio streven ernaar langdurige leegstand, verwaarlozing en verkrotting van woningen te voorkomen. Lees hier meer.

Terug naar vorige pagina

Algemene contactgegevens

  • e-mail: wonen@stadsregioturnhout.be

  • Tel: +32 14 44 33 95 (maandag tot vrijdag van 08.30u - 12.30u en maandagnamiddag van 13.30u - 16.00u)